Prijava

Vaša prijava

Dani otvorenih vrata udruga 2018.


S ciljem približavanja udruga zainteresiranim građanima i široj javnosti, sedmu godinu za redom Ured za udruge Vlade RH organizira Dane otvorenih vrata udruga koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2018. godine diljem Hrvatske.

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama i akcijama te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, kao i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Zagrebačka županija poziva sve udruge sa svog područja da se uključe u manifestaciju i svoje sudjelovanje prijave do 21. svibnja 2018. godine putem aplikacije UdrugeInfo u kojoj je moguće pretražiti sva prijavljena događanja. Upute za registraciju možete vidjeti ovdje

Udruge s područja Zagrebačke županije koje se prijave za sudjelovanje mogu preuzeti promotivne materijale Dana otvorenih vrata udruga 2018. u Zagrebačkoj županiji (Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb), a dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 01/6009-406.

Informacije o manifestaciji pratite na Facebook stranici Dani udruga