Prijava

Vaša prijava

Održana sajamska priredba „Otvorene dveri Vrbovec“


U Vrbovcu je protekloga vikenda održan 2. sajam poljoprivrede, maloga gospodarstva i obrta „Otvorene dveri Vrbovec“. Otvorio ga je predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan.

„Ovakve manifestacije su izuzetno bitne, one su zapravo prvi korak kojim mali proizvođači izlaze na tržište. Neki od njih se prvi puta susreću s ovakvim načinom prodaje i imat će povratnu informaciju o kvaliteti onoga što proizvode. Ovo je mjesto dobrih vibracija, razmjene iskustva, znanja i vještina“, rekao je Mikuljan, dodavši da Županija, sredstvima predviđenima u proračunu, rado pomaže ovakve manifestacije.

Cilj sajma je postati prepoznatljivo mjesto koje će okupljati poljoprivrednike, gospodarstvenike i vlasnike malih obrta, mjesto na kojemu će se družiti ljudi sličnih interesa, na kojemu će posjetitelji moći isprobati i kupiti autentične proizvode malih hrvatskih proizvođača.

Sajam je imao i humanitarnu notu. Organizirana je novinarska roštiljada, a prikupljeni novac utrošit će se u provedbu kampanje „Nisi sama – ideš s nama“, kojom se osigurava besplatan prijevoz na kemoterapiju ženama oboljelima od malignih bolesti.