Prijava

Vaša prijava

„Dani vina“ od 7. do 10. lipnja u Jaski!


Najpoznatija jaskanska manifestacija „Dani vina“ ove će se godine održati u novom terminu na staroj lokaciji – od 7. do 10. lipnja pod šatorom na Sajmištu – gdje će uz bogatu gastronomsku ponudu posjetitelje zabavljati Barabe, Maja Šuput, Zvonko Bogdan i Miroslav Škoro.

Svečano otvaranje ovogodišnje manifestacije „Dani vina“, čija je ovogodišnja kuma Nives Celzijus, planira se u četvrtak, 7. lipnja, a već prvog dana za vrhunsku zabavu pobrinuti će se Barabe.

U petak, 8. lipnja, atmosferu pod šatorom zagrijat će Maja Šuput, u subotu 9. lipnja legendarni Zvonko Bogdan, a u nedjelju 10. lipnja Miroslav Škoro koji će i zatvoriti ovogodišnje Dane vina.

U danima održavanja manifestacije u Jastrebarskom vas očekuje bogati kulturno umjetnički program, razni zabavni sadržaji, vrhunska vina te obrtničko-turistička izložba Eko Etno Jaska. Također, u ponedjeljak 4. lipnja održat će se „Vinska radionica“ u Žitnici u perivoju dvorca Erdödy.

Organizatori manifestacije su Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarskog, a manifestaciju pomaže Zagrebačka županija.

U ime Zagrebačke županije svečanosti otvaranja u četvrtak, 7. lipnja 2018. godine u 19:00 sati će prisustvovati zamjenica župana Nadica Žužak.