Prijava

Vaša prijava

Uspjeh projekta Ljekarni Zagrebačke županije


Projekt „Mi smo uz Vas“ kojeg su Ljekarne Zagrebačke županije tijekom prošle godine provodile nizom aktivnosti usmjerenih na edukaciju stanovništva o bolestima, osvojio je drugo mjesto na natjecanju za najbolji ljekarnički javnozdravstveni projekt u 2017. godini.

Projekt je predstavljen na XI. savjetovanju farmaceuta održanom u Opatiji od 24. do 26. svibnja 2018. godine, a nagradu je osvojio u konkurenciji 11 prijavljenih projekata. Kriteriji kod ocjenjivanja bili su da je projekt inovativan, uspješno implementiran u rad ljekarničke ustanove, da uključuje suradnju s liječnicima i drugim zdravstvenim djelatnicima, utječe na javno zdravstvo, promiče ljekarničku skrb, ima dokumentirane rezultate i utjecaj na ishod liječenja.

Projekt je dobio dodatnu pohvalu Dominiquea Jordana, predsjednika Odbora za ljekarničku praksu Međunarodne farmaceutske federacije koji je izjavio kako je kvalitetom, opsežnošću i sadržajem projekt Ljekarni Zagrebačke županije najkompletniji te da omogućava širenje aktivnosti na ljekarne diljem Hrvatske.

Svim djelatnicima Ljekarni Zagrebačke županije čestitamo na postignutom uspjehu sa željom da projekt „Mi smo uz Vas“ nastave provoditi i u budućnosti!


O asfaltnoj bazi odlučuje Upravni sud

XXIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika