Prijava

Vaša prijava

Korisne informacije za poduzetnike na YouTube kanalu


Svi mali i srednji poduzetnici koji žele aplicirati na 68,4 milijuna kuna vrijedne pozive Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „WWW vaučeri za MSP-ove“ i „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, sada se o tome mogu informirati i preko YouTube kanala Ministarstva.

Cilj Poziva „WWW vaučeri za MSP-ove“ je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja kako bi se ojačala njihova prisutnosti na tržištu te vidljivost njihovih proizvoda i usluga, ali i dala podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15.200.000,00 kuna.

Poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ za cilj ima jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja malih i srednjih poduzetnika primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije, kao i davanje podrške razvoju informacijskog društva u RH. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 28. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna.

Inače, informativna radionica na kojoj su predstavljeni ovi javni pozivi održana je 27. srpnja ove godine, a cjelokupni sadržaj radionica dostupan je na YouTube kanalu Ministarstva. Pritom iz Ministarstva napominju da je radi lakšeg snalaženja kroz sadržaj informativne radionice ona na YouTube kanalu podijeljena na nekoliko modula.