Prijava

Vaša prijava

Milijun kuna gradovima i općinama za nove katastarske izmjere


Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za prijavu programa/projekata za financiranje izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije. Za tu namjenu Zagrebačka županija je osigurala 1.000.000 kuna, a javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2018. godine.

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja Zagrebačke županije koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2018. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata, pod uvjetom da taj isti projekt ne sufinancira drugi upravni odjel Zagrebačke županije.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve gradove i općine na svom području da svoje prijave dostave najkasnije do 30. studenoga 2018. godine. Tekst javnog poziva i obrazac za prijavu dostupni su ovdje, a više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša na broj telefona 01/6311-767.

Prijava zajedno s traženom dokumentacijom dostavlja se poštom preporučeno na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom „Prijava za financiranje programa/projekata izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije“, osobno na navedenu adresi u pisarnici na 6. katu ili e-mailom na adresu: v.pavlinovac@zagrebacka-zupanija.hr, pri čemu je potrebno skenirati obrazac za prijavu s pečatom i potpisom ovlaštene osobe i sve potrebne prateće priloge.