Prijava

Vaša prijava

Obilježavanje Europskog tjedna kretanja


Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije u okviru Programa promicanja tjelesne aktivnosti i prevencije pretilosti organizira obilježavanje Europskog tjedna kretanja od 16. do 20. rujna 2019. godine.

U sklopu akcije održat će se sljedeće aktivnosti:

U ponedjeljak, 16. rujna s početkom u 10 sati održat će se radionice s djecom - polaznicima dječjeg vrtića „Vrtuljak“ u Zaprešiću.

U utorak, 17. rujna u popodnevnim satima održati će se šetnja članova Samoborskog kluba liječenih alkoholičara uz razgovor o tjelesnoj aktivnosti. Šetnja ima anonimni karakter i zatvorena je za javnost.

U četvrtak, 19. rujna od 8 do 12 h u predvorju Domu zdravlja Dugo Selo građani će moći izmjeriti  tjelesnu težinu i visinu, odrediti indeks tjelesne mase, mjeriti glukozu u krvi te krvni tlak te dobiti korisne informacije o održavanju pravilne tjelesne težine i važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću

U petak, 20. rujna od 11 do 12:30 sati u Dom za djecu Zagreb - podružnica Laduč za štićenike doma će se organizirati radionica na temu tjelesnog zdravlja i tjelesne aktivnosti kroz igre i podjelu sportskih rekvizita (badminton, frizbi, lopte, uže za preskakanje).