Prijava

Vaša prijava

VAŽNO!


Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite RH i Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije obavještavamo sve organizatore skupova i događanja na kojima se očekuje VIŠE od 1000 ljudi, a koji ipak planiraju takvo događanje organizirati na području Zagrebačke županije da su obvezni zatražiti suglasnost Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije i to minimalno  7 dana prije događanja. Ponavljamo kako je preporuka oba stožera  da se događanja i skupovi s VIŠE od 1000 ljudi odgode.

Zaključak Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije je dostupan ovdje.

Zahtjevi za suglasnost se šalju na e-mail b.hercek@zagrebacka-zupanija.hr . Suglasnost se izdaje na temelju prethodnog mišljenja Županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Napominjemo da GRAD ZAGREB NIJE DIO ZAGREBAČKE ŽUPANIJE (za događanja na području Zagreba potrebno je javiti se Stožeru civilne zaštite Grada Zagreba).

Gradovi Zagrebačke županije su Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveta Nedjelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec ,Zaprešić, a popis 25 općina je dostupan ovdje.

Svi organizatori okupljanja, BEZ OBZIRA NA VELIČINU SKUPA, dužni su:

  • Osigurati punktove s dezinfekcijskim sredstvima
  • Dati jasnu uputu sudionicima da se suzdrže od uobičajenog neverbalnog komuniciranja koje uključuje rukovanje i izbjegavaju bliži socijalni kontakt
  • Dati jasnu uputu sudionicima ako imaju respiratornu bolest i/ili povišenu temperaturu (veću od 37.5 °C) da ne dolaze na manifestacije

Također svi organizatori okupljanja, BEZ OBZIR NA VELIČINU SKUPA, dužni na vidljivim mjestima istaknuti sljedeće upute koje se mogu preuzeti na niže navedenim linkovima:


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike