Prijava

Vaša prijava

„Odmor nikad bliže“


Turistička zajednica Zagrebačke županije pokrenula je novu kampanju pod nazivom „Odmor nikad bliže“, kojom poziva na odmor prepun doživljaja u zelenoj oazi u srcu Hrvatske – Zagrebačkoj županiji. Kampanja traje do 1. kolovoza ove godine, a fokusirana je na domaće goste.

Putem istoimene platforme „Odmor nikad bliže“ promoviraju se prirodne atrakcije, pitoreskna sela, kurije i dvorci, vinske ceste, ruralne kuće za odmor, izletišta, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, poučne staze i dr.

„Važan dio kampanje su smještajni kapaciteti, ruralna utočišta i vrhunska eno-gastro ponuda, a upravo kroz ove sadržaje vidimo priliku u pozicioniranju naše županije kao idealne vikend destinacije prvenstveno za stanovnike glavnog grada, ali i za sve one koji istinski uživaju u miru i ljepoti bez masovnog turizma. Zeleni zagrebački prsten nudi mnogo kvalitetnih sadržaja i to na pola sata vožnje od  Zagreba, pa je sjajna prilika za bijeg od stresa i gradskih gužvi“, istaknula je direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Prvih 30 gostiju koji svoj odmor rezerviraju u prvom vikendu srpnja u nekom od smještajnih kapaciteta ponuđenih na platformi, na dar dobivaju kupon u vrijednosti 350 kuna koji mogu iskoristiti u Designer Outletu Croatia.