Prijava

Vaša prijava

Tri lokacije za uzimanje briseva za COVID -19 na području Zagrebačke županije


S obzirom na interes stanovnika podsjećamo na tri lokacije na području Zagrebačke županije na kojima se uzimaju brisevi za COVID-19.

Testiranja se na sve tri lokacije obavljaju uz liječničku uputnicu i uz prethodno dogovoren termin, a uzorci se uzimaju iz auta te se obrađuju u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

Lokacije su:

Ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije u Velikoj Gorici (Matice hrvatske 5, Velika Gorica). Brisevi se uzimaju  od ponedjeljka do petka od 8:00 do 12:00 h, a prije dolaska potrebno je prethodno dogovoriti termin na 01/ 6379-717.

Ispostava Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu (Omladinska 25, Ivanić-Grad). Bisevi se uzimaju od ponedjeljka do petka  od 7:30 do 9:30 sati, uz prethodno telefonski dogovoren termin na broj 01/3323253 ili e-mail mikrobiologija.ivanic@zzjz-zz.hr

Laboratorij Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Rakitju (Školska 2, Rakitje). Bisevi se uzimaju od ponedjeljka do petka od 8:30 do 10:30 sati, uz prethodno telefonski dogovoren termin na broj 01/2883137 ili e-mail mikrobiologija.rakitje@zzjz-zz.hr

Za narudžbe e-mailom potrebno je napisati prezime i ime, datum rođenja, matični broj osiguranika (MBO), kontakt broj (mobitela), razlog naručivanja i željeni termin.

Svi oni koji žele obaviti testiranje na osobni zahtjev uz plaćanje, mogu to napraviti na obje lokacije Županijskog zavoda, uz prethodno dogovoren termin. Cijena testiranja je 700 kn.