Home Izdvojeno Bekavac: Očekivali smo više, ali biračka tijela su zacementirana unatoč odličnoj kampanji

Bekavac: Očekivali smo više, ali biračka tijela su zacementirana unatoč odličnoj kampanji

PODIJELITE

Bez obzira na rezultat, aplauz u Mostu nije izostao. Gradonačelnički kandidat Ivan Bekavac, ne skriva, očekivao je puno više. Nakon 100 posto prebrojanih glasova i potpore od 15,68 posto poručuje: Uložili smo puno truda, očito to nije bilo dovoljno.

“Nadali smo se 2.krugu u kampanji koju smo propisno u odradili. Uložili smo mnogo znanja, truda, sredstava, puno volje i angažmana, no to očito nije bilo dovoljno za izvući određeni broj potencijalnih birača. Vidimo da su biračka tijela zacementirana i da se unatoč sjajnoj višemjesečnoj kampanji ne uspijeva probuditi Velika Gorica. Naravno da s tim ne možemo biti zadovoljni ni kao građani ni političari i veselimo se novim političkim prilikama”, poručio je Bekavac kojeg je razočarala i slaba izlaznost, gotovo jednaka kao i prethodnih godina.

Hoće li pozvati svoje birače da daju svoj glas u drugom krugu jednom od kandidata, Bekavac kaže- razmislit ćemo i odlučiti.

Više mandata u Vijeću

U Gradskom će vijeću i dalje biti konstruktivna oporba, s nešto više mandata nego do sada. “Nadamo se projektnoj suradnji i vjerujemo da ćemo pridonijeti razvitku demokracije i dobrih projekata u našem gradu. Ja ću i dalje, kao Mostovac u Gorici dati svoje tijelo i dušu, znanje i vrijeme za ovaj grad kako bi Gorica proživjela i preživjela biračku monotoniju i manjak interesa za izbore”, zaključio je Bekavac.

Koordinator Mosta, Damir Slojšek poručio je kako su zadovoljni jer vide napredak Mosta u Gorici. “S 3 mandata smo došli na pet! Bit ćemo konstruktivna oporba u Vijeću, surađivat ćemo sa svima oko projekata”, rekao je Slojšek i pozvao građane u 2.krug.

“Volio bih da se građani malo više posvete politici, d ao njoj promišljaju, pa nas nagrade ili kazne kad griješimo ili radimo dobro”, poručio je Slojšek.