Novosti Sport Događanja

Mirniji vikend na goričkim cestama bez alkoholiziranih vozača! Kažnjeno 28 prebrzih

17.05.2021. / Maja Peranić

 I proteklog je vikenda u noćnim satima na području policijske postaje Velika Gorica provedena policijska akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, a tom prilikom utvrđena su 34 ciljana prekršaja, izvijestila je policija. Najviše je bilo prekršaja prebrze vožnje, dok nije zabilježen niti jedan prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola.

U prebrzoj vožnji policija je zaustavila 28 vozača, a utvrđeno je još 5 prometnih prekršaja. Iz policije su istaknuli kako nije bilo vozača koji su za volan sjedali u alkoholiziranom stanju, no zaustavljen je jedan vozač koji je odbio testiranje na drogu

-Nije bilo zatečeno vozača pod utjecajem alkohola, dok je jedna osoba zadržana u prostorijama za zadržavanje ove PP zbog odbijanja vađenja krvi i urina radi analize na droge niti je itko priveden na sud-kazali su u policiji te dodali kako se u vrijeme provođenja akcije nije dogodila niti jedna prometna nesreća, dok su se u ostalo vrijeme vikenda na području Velike Gorice dogodile se tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Podijeli