Novosti Sport Događanja

Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti

29.05.2021. / Maja Peranić

Gorički klub mladih ove je godine krenuo u suradnju s udrugom Zlatna dob s ciljem povećanja međugeneracijske suradnje i solidarnosti.

Članove Kluba mladih ta je suradnja dovela do bake Božice kojoj su cijeli protekli tjedan pomagali.

-Baka Božica je osoba čiji smijeh odzvanja cijelim stanom i koja ne posustaje u pozitivnom razmišljanju iako joj život dosad nije bio nimalo lak-opisali su gospođu Božicu iz Kluba mladih.

Cijeli tjedan proveli su u čišćenju, krečenju i farbanju bakinog doma slušajući njene životne pouke.

-Ovom akcijom želimo podići svijest o pomaganju trećoj dobi, jer koliko god mi mladi dajemo starijima, utoliko nam oni isto vraćaju svojim životnim mudrostima i savjetima. Nama je ovo bilo jedno jako lijepo i zabavno iskustvo, a sigurno nećemo stati samo na ovoj akciji-poručili su mladi Velikogoričani.

Galerija slika

Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti Klub mladih u akciji za međugeneracijsku solidarnost: Pomagali baki Božici, zauzvrat dobili životne savjete i mudrosti

Podijeli