Obavijesti

Sport

Komentari 408

Dalić to sigurno nije želio: Remi protiv slabije momčadi samo 12 dana prije Europskog prvenstva

Dalić to sigurno nije želio: Remi protiv slabije momčadi samo 12 dana prije Europskog prvenstva

Nakon što je izgledalo kako Hrvatska kontrolira utakmicu, Wbeymar je sa 16 metara čudesno probio Livakovića i izjednačio rezultat. 'Vatreni' su se mučili u prvom poluvremenu, a u drugom previše promašili

Očito nije bio dan za golove. Hrvatska nogometna reprezentacija dosta je promašila protiv Armenije, a gosti su na kraju iskoristili šansu i s izjednačenim rezultatom otišli iz Gorice (1-1). Wbeymar je bombom s 16 metara 'poništio' Perišićev gol iz prvog poluvremena i tako iskoristio sve promašaje naših reprezentativaca.

Svidjeli se Kramarić i Pašalić, a brinu obrana i ozljeda Brekala...
Svidjeli se Kramarić i Pašalić, a brinu obrana i ozljeda Brekala...

U prvom je poluvremenu Hrvatska preuzela inicijativu nakon 15 minuta, te je Perišić u svom 100. nastupu u dresu 'vatrenih' glavom zabio nakon kornera i asistencije Luke Modrića. Do poluvremena nije bilo većih prilika pa se na odmor otišlo s prednošću Hrvatske. 

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije

U nastavku je Dalić odmah napravio četiri izmjene te je ritam utakmice malo pao, a mogli su odmah na početku naši reprezentativci i do većeg vodstva, no jednu je povratnu loptu Rebić poslao nebu pod oblake'. Nakon toga je izglednu priliku 'promašio' i Pašalić koji je išao spuštati loptu u peterac umjesto da je pucao - lopta nikako nije htjela u gol.

Pokretanje videa...

'Vatreni' trenirali u Velikoj Gorici 00:56

A onda šok u 72. minuti kad je Wbeymar odličnim šutom s ruba šesnaesterca probio nemoćnog Livakovića i donio izjednačenje gostima. Stisnuli su tad naši nogometaši, probao je i Andrej Kramarić, ali odlični Jurčenko na golu Armenije nije se dao smesti pa je utakmica završila s 1-1. 

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije

Sljedeću prijateljsku utakmicu 'vatreni' igraju u subotu protiv Belgije u Bruxellesu. Podsjetimo, prvu utakmicu na Europskom prvenstvu naši reprezentativci igraju 13. svibnja protiv domaćina Engleske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PRIJATELJSKA UTAKMICA 18:00 , VELIKA GORICA
Hrvatska
24' Perišić
1 : 1
Armenija
72' Wbeymar
Sortiranje događaja
KRAJ

Nije sigurno ono čemu su se nadali, ali utakmica je završila remijem. Wbeymar je bombom izjednačio u Velikoj Gorici te Armenci mogu biti i više nego zadovoljni rezultatom, a 'vatreni se moraju zapitati smiju li si dopustiti toliko promašaja.

90'

Napadaju 'vatreni' iz svih snaga, ali odlično se brane Armenci. Četvrti sudac Igor Pajač pokazao je još tri minute nadoknade.

84'

Kramarić je dobio odličnu loptu na desnoj strani, 'prodao' lažnjak igraču ispred sebe i pucao, ali odlično je još jednom obranio Jurčenko. Čekali su na dodavanje Petković i Rebić, ali odlučio se sam završiti Andrej i odlično mu je obranio golman Armenaca.

79'

Mogla je Armenija i povesti! Odlično je pucao Hofhanisjan, ali njegov je udarac odličnom paradom obranio Dominik Livaković. Ne bi bila drama ni izgubiti u prijateljskoj utakmici, ali svakako ne bi bilo ugodno.

72' GOL ARMENIJA 1-1

Kakav šok na stadionu u Gorici! Wbeymar je odlično pucao s 16 metara i probio nemoćnog Livakovića za izjednačenje! Ništa nije mogao golman Hrvatske, a ovo je vjetaru leđa za goste kojih praktički nije bilo na utakmici.

Komentari 408