Novosti Sport Događanja

Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji

02.06.2021. / Damir Žbulj

Neposredno uoči utakmice Vatrenih na velikogoričkom Gradskom stadionu na kurilovečkom Udarniku odigrana je jedna puno 'vrjednija' i značajnija utakmica.

Klub navijača 'Budi Ponosan Fan Club' organizirao je humanitarni susret s ŽNK Dinamo, a sve u plemenitom cilju prikupljanja sredstava za rad Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji.

Sve je proteklo u sjajnom raspoloženju, uspješno je realizirana ova izvrsna akcija, a prikupljena su i značajna sredstva za rad Fujijevaca u ovim izazovnim vremenima.

"Hvala gospodinu Slavku Husnjaku na inicijativi i organizaciji humanitarke za Fuji. Hvala svima koji su sudjelovali svojim dolaskom, navijanjem, igranjem, donacijom, potporom! Zbog vas ćemo lakše nastaviti s besplatnim treninzima cijelu iduću godinu," poručila je trenerica i čelnica Fujija Marina Drašković, koja je bila oduševljena i idejom, a i konačnim ishodom ovog druženja.


"Zahvaljujemo se svim učenicima, nogometašima, nogometašicama, kao i sponzorima ovog događaja. Posebna zahvala ide voditeljici Fujija Marini na svoj pomoći, kao i svoj djeci koja su prisustvovala ovom događanju. Hvala i svim donatorima te naravno i gradonačelniku Velike Gorice," između ostalog je istaknuo inicijator i organizator ove humanitarne priredbe Slavko Husnjak.

Rezultat je u ovakvim susretima u potpunosti nebitan, ali spomenimo kako su nogometašice Dinama ipak odlučile na travnjaku dozvoliti navijačima malo više veselja.

"Judo klub osoba s invaliditetom Fuji jedna je od najljepših i najhumanijih priča u našem gradu. Kao uvod u utakmicu Hrvatske i Armenije, odigrana je i humanitarna utakmica na ŠRC-u Udarnik između nogometašica Dinama i Fan cluba 'Budi ponosan', a prikupljena sredstva namijenjena su Judo klubu Fuji. Ovakve akcije uvijek podržavamo svim srcem," zaključio je na kraju gradonačelnik Ačkar.

 

 

Galerija slika

Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji Budi ponosan na Udarniku: Vrijedna humanitarna akcija navijača i nogometašica Dinama za velikogorički Fuji

Podijeli