Novosti Sport Događanja

FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja!

03.06.2021. / Petar Brnada

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica uspješno je provelo još jednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Darivatelja i ljudi velikog srca, po dobrom starom običaju u našem gradu, nije nedostajalo ni ovog puta, pa je tako cijela ova lijepa priča zaokružena s ukupno 259 darovanih doza krvi.

Prvog dana akcije, u ponedjeljak, darivanju je pristupilo 60 darivatelja, a prikupljeno je 58 doza krvi. Sljedećeg dana akciji se odazvao još veći broj Velikogoričanki i Velikogoričana, njih 116, koji su prikupili 96 doza, a zadnjeg dana lipanjske akcije, prikupljeno je 105 doza.

-Šesta ovogodišnja akcija darivanja krvi je završila sinoć. Akciji je pristupilo 310 darivatelja, od kojih je krv darovalo njih 259. Lijep je i odaziv osoba koje su krv htjele darovati prvi puta, njih 10, a darovalo ih je pet. Od srca im čestitamo- kažu iz Crvenog križa.

Galerija slika

FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja! FOTO Lipanjska akcija dobrovoljnog darivanja rezultirala s dragocjenih 259 doza krvi, odazvalo se i 10 novih darivatelja!

Podijeli