Obavijesti

News

Komentari 3

Dobio 28 dana zatvora i ostao bez vozila. Ima više presuda i u Gorici ga opet ulovili u vožnji

Dobio 28 dana zatvora i ostao bez vozila.  Ima više presuda i u Gorici ga opet ulovili u vožnji

Vozač teretnog vozila u Velikoj Gorici nije bio vezan, imao je zabranu vožnje, oduzetu vozačku. Sad ide u zatvor. U Lastovskoj u Zagrebu su ulovili drugog vozača koji je dobio 11.000 kuna kazne

VIDEO

Općinski prekršajni sud u Zagrebu izrekao je 44-godišnjem recidivistu 28 dana zatvora i godinu zabrane vožnje, a oduzet mu je i neregistrirani teretni automobil u kojem je uhvaćen bez vozačke i nevezan. 

Policija je 44-godišnjaka zaustavila u dok je upravljao velikogoričkom Sisačkom ulicom teretnim automobilom kojem je isteklo važenje prometne. Pritom nije bio vezan sigurnosnim pojasom, a bila mu je izrečena i zaštitna mjera zabrane vožnje.

U policiji kažu i da mu je vozačka oduzeta zbog "neobavljenog izvanrednog nadzornog zdravstvenog pregleda dok mu je ujedno ukinuta i oduzeta vozačka dozvola".

Budući da je provjerom utvrđeno da je 44-godišnjak recidivist koji unatrag tri godine ima više od tri pravomoćne presude za isti prekršaj, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno mu je oduzeto vozilo kojim je upravljao. 

U Lastovskoj ulici u Zagrebu su pak u srijedu policajci zaustavili auto koji je vozio muškarac (48). Provedenim je nadzorom utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme zabrane upravljanja vozilima B kategorije te da mu je ujedno i istekla valjanost vozačke dozvole. Zbog počinjenih prekršaja odveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 11.000 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..