Novosti Sport Događanja

Povratak na 'mjesto zločina': Gorica novu sezonu otvara na Rujevici, Rendulić će domaći debi imati protiv 'svog' Šibenika

08.06.2021. / Damir Žbulj

Tamo gdje su neslavno zaključili prošlu sezonu i u posljednjem kolu ostali bez plasmana u Europu, nogometaši Gorice krenut će u novo izdanje HT Prve lige.

Pod vodstvom novog trenera Krunoslava Rendulića turopoljski prvoligaš će u novu sezonu krenuti na Rujevici kod Rijeke, a prvo kolo na rasporedu je 17. srpnja.

Premijeru na domaćem travnjaku imat će tjedan dana kasnije, protiv Šibenika, bivšeg Rendulićevog kluba, kojeg je uveo društvo prvoligaša i gdje je skrenuo pozornost na svoj trenerski rad.

Slijedi gostovanje u Puli pa domaći okršaj sa splitskim Hajdukom, koji je na rasporedu 7. kolovoza.

Goričani nakon toga idu na noge prvaku Dinamu, nakon toga dočekuju koprivnički Slaven Belupo pa krajem kolovoza igraju kod Lokomotive.

Poslije dvotjedne reprezentativne pauze Gorica će na svom stadionu igrati protiv povratnika u prvoligaško društvo, Hrvatskog dragovoljca, dok će prvi 'krug' zatvoriti u Osijeku 18. rujna.

Pripreme za novu sezonu počinju već u ponedjeljak, 14. lipnja, kad će se igrači upoznati s novim trenerom Rendulićem.

Nadamo se samo kako će do prve utakmice još malo popustiti epidemiološke mjere i kako će velikogorički i turopoljski ljubitelji nogometa 24. srpnja protiv Šibenika ispuniti tribine. Navijači su se sigurno zaželjeli odlaska na stadione!

(Foto: HNK Gorica)

Podijeli