Novosti Sport Događanja

FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga

12.06.2021. / Maja Peranić

Ovog vikenda ne propustite prošetati do Tuđmanca gdje se održava bogat program ovogodišnjeg VG Festa. Program je startao jutros od 10 sati, a pruža izrazito zanimljiv i raznovrstan sadržaj za sve generacije.

Kraj zgrade POU-a Gradska knjižnica postavila je svoj štand gdje tradicionalno u sklopu ove manifestacije održava akcijsku prodaju knjiga „Sve za pet!“. Od kad je krenula, akcija je naišla na izvrstan odaziv građana koji su pohrlili potražiti svoje ljetno štivo po vrlo povoljnoj cijeni.

Ako sve knjige ne planu prije, akcijska prodaja održat će se danas do 20 sati te sutra tijekom cijelog dana, od 10 do 20 sati, poručuju iz knjižnice.

Građani posjećuju i aktivnosti koje promoviraju zdrav život i kretanje. U tijeku je vježbanje u Workout parku te prezentacije raznih oblika vježbanja i sportskih sadržaja poput yoge, parkoura, australskog nogometa. Tijekom jutra bile su tu razne sportske radionice, te dječji poligon za vježbanje.

VG Fest traje cijeli dan, a poslijepodnevni su sati rezervirani za ekološke radionice, likovne radionice te performans na svili i razne druge atrakcije.

Kraj ovog dana zaključit će koncert Vjeke Ključariča. Dođite, prošećite, pronađite nešto za sebe i uživajte u sunčanom vikendu punom događanja u našem gradu.

Galerija slika

FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga FOTO Počeo VG Fest: Tuđmanac prepun sportskih i kreativnih sadržaja! Velik interes i za akcijsku prodaju knjiga

Podijeli