Remi Kurilovca za kraj sezone

Kurilovec je za kraj s Ponikvama odigrao 2:2
DSC_8011

Spušten je zastor na još jednu trećeligašku sezonu. Kurilovec je u konačnici zauzeo treće mjesto, iza prvaka Jaruna i Trnja. Dugo su Kurilovčani diktirali tempo, no završnica prvenstva nije bila obojena pobjedničkim tonovima, što je dovelo i do razlaza s trenerom Markom Pancirovom, kojega je u posljednja tri kola na klupi zamijenio Tihomir Pereković, koji je osvojio sedam bodova.

Posljednji, danas na SRC Udarnik, gdje su gostovale Ponikve. Poslije 90. minuta igre rezultat je bio 2:2, a dvostruki strijelac za Kurilovčane bio je Luka Sedlaček.

Posljednje kolo odigrano je u revijalnom tonu jer prvak je od ranije bio poznat, tako da današnji porazi Jaruna i Trnja od posljednjeplasiranih Vrbovca i Španskog i nisu preveliko iznenađenje. No, više radosti nakon pobjede od 2:1 kod Jaruna bilo je u redovima Vrbovca, koji se ovom pobjedom spasio, dok Španskom bez obzira na slavlje od 2:0 nije izbjeglo posljednju poziciju.

U posljednjem 34. kolu još su igrali; Gaj Mače-HAŠK 1:1, Mladost-Maksimir 6:1, Vrapče-Zagorec 3:4, Karlovac 1919-Bistra 3:0, Dugo Selo-Trešnjevka 2:2 i Lučko-Segesta 2:0.

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija