Novosti Sport Događanja

Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima

16.06.2021. / Maja Peranić

Poput pravih profesionalaca, s brojnom publikom i gromoglasnim pljeskom polaznici Dramskog studija za osnovnoškolce POUVG-a izveli su u sklopu Goričkih večeri svoju predstavu 'Vuk koji je zalutao u zemlju bajki'.

Priču o dobrom vuku koji se našao u neobičnim situacijama sa svima poznatim likovima iz najljepših svjetskih bajki velikogorički su mališani vješto dočarali na pozornici i razgalili okupljenu publiku.

Nakon njih, na scenu Dvorane Galženica stali su i srednjoškolci, polaznici Dramskog studija za mlade POUVG-a gdje su izveli svoju predstavu 'Odgođeni' zadivivši okupljene.

Obje izvedbe pokazale su da među mladima i djecom postoji glumački potencijal, a svatko tko se želi pridružiti i okušati se na daskama koje život znače moći će se dramskim studijima pridružiti najesen. Upisi će se održati u rujnu, o čemu će iz POU-a još izvijestiti.

Kazališni program Goričkih večeri završio je sinoć predstavom Scene Gorica "I živjele su sretno..?" Na pozornici Dvorane Gorica ponovo su stale Pepeljuga, Trnoružica, Snjeguljica i Bezimena koje su publiku nasmijale do suza.

Velikogoričke glumice i glumci tako su začinili protekle dane Goričkih večer, koje se od danas nastavljaju koncertima. Prvi na redu je koncert klapa "Ti, dušo, moje duše" koji će se večeras održati na terasi Doma kulture Galženica.

Pod vedrim nebom, od 20 sati, nastupit će neke od ponajboljih ženskih i muških klapa: Ženska klapa Figurin, Klapa Bošket , Ženska klapa Armorin, Klapa Segena, Ženska klapa Trebatinke, Ženska klapa Dišpet, Vokalisti sv. Josipa , Ženska klapa Lađarice.

I u narednim danima očekuju nas koncerti. U četvrtak nastupaju Mungos Brothers, u petak Bosutski Bećari, u subotu Klapa Kampanel, a nedjelja je, za sam kraj festivala rezervirana za ritmove blues-a, rock-a i country-a.

Galerija slika

Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima Polaznici Dramskih studija pokazali glumačko umijeće, Goričke večeri nastavljaju se koncertima

Podijeli