Novosti Sport Događanja

Jezičkov ljetni kutić poziva mališane na ljeto puno kreativnosti, druženja i učenja

17.06.2021. / Maja Peranić

Logopedski kabinet Jezičak ovog ljeta organizira program pod nazivom „Jezičkov ljetni kutić”. Želite li da vaše dijete provede ljetne dane ispunjene zabavom i zabavnim učenjem, radionice koje su stručnjaci logopedi osmislili ovog puta vaš su pravi odabir.

Jezičkov ljetni kutić donosi radionice kroz koje će pomoći djeci izraziti kreativnost, ili pak omogućiti im da postanu mali znanstvenici istraživači, no neće izostati niti učenje i priprema za školu, a sve to uz zabavu i druženje i vodstvo educiranih i profesionalnih voditelja.

-Naš ljetni kutić osmislili smo tako da će se djeca iz dana u dan baviti kreativnim i likovnim aktivnostima, STEM aktivnostima poput malih istraživača i znanstvenika. Također, naše predškolce kroz zabavne aktivnosti i igre pripremat ćemo za novu avanturu u osnovnoj školi-ističu organizatori.

Program jezičkovog ljetnog kutića namijenjen je djeci predškolske dobi od 5 i pol godina te učenicima koji polaze ili su završili prvi razred osnovne škole.

Jezičkov kutić započet će 28. lipnja u terminima koje ćete moći samostalno odabrati. Roditelji mogu odabrati termine u jutarnjem bloku od 9 do 12 sati ili popodnevnom bloku od 16 do 19 sati.

Cjena pet susreta u tjednu u trajanju od 3 sata iznosi 400 kuna.

Detalji o programu Jezičkovog ljetnog kutića kao i link za prijavu nalaze se ovdje. Za sve informacije možete se obratiti na info telefon Jezička 098242024 ili e-mailom: info@jezicak.hr putem kojih se također možete prijaviti.

Galerija slika

Jezičkov ljetni kutić poziva mališane na ljeto puno kreativnosti, druženja i učenja Jezičkov ljetni kutić poziva mališane na ljeto puno kreativnosti, druženja i učenja

Podijeli