FOTO: S Plesa krenula Malonogometna liga VG Sjever

Premijera lige vrlo uspješna i za svaku pohvalu
DSC_9204

Velika Gorica i njezina okolica od jučer su službeno bogatiji za još jednu malonogometnu ligu-VG Sjever. Premijera, i to vrlo uspješna bila je na Plesu, gdje se usprkos velikoj vrućini okupio veliki broj znatiželjnika, koji su mogli uživati u šest zanimljiv susreta. Plešani pod vodstvom Slavka Perkovića su se pokazali odličnim domaćinima, vodstvo lige na čelu s Josipom Vlašićem svoj je posao odrađivalo besprijekorno, kao i sudački par iz Zagreba, na čije suđenje nije upućena niti jedna kritika.

Najuvjerljiviju pobjedu u prvom kolu ostvarila je Kosnica koja je sa :1 porazila Črnkovec, koji je poveo u prvom napadu. Ipak, kvaliteta je bila an strani Ferenčeka i društva, koje je opravdalo ulogu favorita. Ljepotica dana zasigurno je bio susret Kurilovca i Ščitarjeva u kojem je Ščitarjevo napravilo veliki preokret (stigli zaostatak od tri pogotka, op.a) za pobjedu od 5:4.

REZULTATI 1. KOLO
Velika Mlaka – Rakarje 1:1, Kosnica – Črnkovec 6:1, Pleso – Strmec 2:0, Selnica – Obrezina 1:4, Gradići – Mičevec 1:3, Kurilovec – Šćitarjevo 4:5

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija