ŽRK Udarnik po prvi puta prošao na natječaju Ministarstva turizma i sporta

Predsjednik ŽRK Udarnik Josip Mučnjak i Martina Vugrinović potpisali su u uredu Ministarstva turizma i sporta, Ugovor o sufinanciranju sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini
joso udarnik

Predsjednik ŽRK Udarnik Josip Mučnjak i Martina Vugrinović potpisali su u uredu Ministarstva turizma i sporta, Ugovor o sufinanciranju sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini.

Dobivena sredstva od strane Ministarstva iskoristit će se za odlazak dviju ekipe na veliki međunarodni turnir u Švedsku “Lundaspelen in Handball”, koji se održava u prosincu. Turnir se održava u Lundu od 1978. godine i održan je svake godine izuzev lani. Valja napomenuti kako na turniru svake godine sudjeluje oko 800 ekipa iz cijelog svijeta.

-Po prvi puta klub je prošao na natječaju Ministarstva turizma i sporta, te smo ponosni i zadovoljni što ćemo nastupiti na ovako velikom međunarodnom turniru u Švedskoj, gdje sigurno bez sufinanciranja i pomoći natječaja, ne bi mogli sudjelovati- poručili su iz Udarnika.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija