in ,

Uhvatili ga u pokušaju krađe, a potom pronašli bicikl koji je ukrao dan ranije

Mladić je uhvaćen u pokušaju krađe, a nakon što ga je policija privela, ustanovilo se da je dan ranije počinio još jedno kazneno djelo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u pokušaju te kazneno djelo krađe.

Provedenim  kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 22. lipnja, iza ponoći u Velikoj Gorici u Šibenskoj ulici, s unaprijed stvorenom namjerom da tuđu pokretnu stvar oduzme drugome i s ciljem da ju protupravno prisvoji, prišao parkiranom teretnom vozilu marke Mercedes Sprinter vlasništvo 60-godišnjaka te prikladnim alatom prerezao kabel s kojim je bila osigurana cerada na teretnom prostoru, bez da je išta uspio otuđiti, dao u bijeg.

Uočen od strane građana, zadržan je do dolaska policijskih službenika koji su ga uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Kroz daljnje kriminalističko istraživanje je utvrđeno da je osumnjičeni dan ranije, također oko ponoći, s unaprijed stvorenom namjerom da drugome oduzme tuđu pokretnu stvar s ciljem da ju protupravno prisvoji, došao na adresu u Velikoj Gorici u Mariborsku ulicu, gdje je iz dvorišta otuđio brdski bicikl marke Cube vlasništvo 39-godišnjaka. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici pronašli su otuđeni bicikl i vratili ga oštećenom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović