in

Malonogometna liga Turopolja i Posavine u 3. kolu gostovala u Čičkoj Poljani

Buševec i Kuče nastavili s pobjedama, Jagodno, Bukevje i Veleševec bez boda

MNL TiP, 3. kolo, Čička Poljana, Vukovina - G. Podotočje 2:1, detalj s utakmice. Foto: Zoran Smrekar

Malonogometna uzbuđenja na terenima Turopolja i Posavine nastavljena su i u utorak, 22. lipnja 2021. godine. Domaćin je bila Čička Poljana, a na odlično pripremljenom terenu i uz odličnu organizaciju, ekipe su postigle 22 gola.

U prvoj utakmici dana Mraclin je pobijedio Čičke Lazine s minimalnim rezultatom 1:0, pogotkom Dadovića, da bi u nastavku Buševec na “krilima” Stuparića pobijedio Ribnicu 4:1 i nanio joj prvi poraz. Uz tri pogotka Stuparića, za Cipeke je još zabio i Bobesić, dok je čast Ribničana spasio Jukić.

MNL TiP, 3. kolo, Čička Poljana, Vukovina – G. Podotočje 2:1, pogled na publiku. Foto: Zoran Smrekar

Domaćin turnira, a formalno gost, pobijedio je “domaćina” Jagodno sa 1:0, golom Agatića, a istim je rezultatom Drnek pobijedio neprepoznatljivo Bukevje, golom Kučan M.

A kad smo već kod Kučana, Kučani su ispratili simpatične “torpedaše” iz Okuja sa 5 golova u mreži, a strijelci su bili Milatović i Lučić Vjekoslav po dva, a Šutalo jednom.

MNL TiP, MNE Kuče

Nakon Kučana, na teren su istrčali Novo Čiče i ovaj put, desetkovano Turopolje, koje je došlo sa 6 igrača. Golovima Topalovića, Filipovića i Hladnog, Novočičani su “zamrzli” Turopoljce na -3, velikoj vrućini usprkos. Već drugi poraz prvaka Turopolja u svega 3 kola…

MNL TiP, MNE Turopolje

Nakon tog zanimljivog susreta, na red je došao derbi začelja u kojem je Rakitovec zabilježio prvu pobjedu protiv Veleševca. Bilo je 2:1, bilo je čvrsto u prvom dijelu (16 prekršaja!), da bi se u drugom strasti smirile, a bodovi sjeli na konto novaka u Ligi, Rakitovca.

A u derbiju kola, Vukovina je u zadnjoj minuti svladala susjede iz Gornjeg Podotočja, sa 2:1. Pogreška u izmjenama dovela je do isključenja jednog igrača Podotočja na samom kraju utakmice i u tom su periodu primili drugi gol. Mateo Nikić bio je dvostruki egzekutor susjeda, dok je Milatović F. zabio za Gornje Podotočje.

Rezultati:

Mraclin – Čičke Lazine 1:0

Buševec – Ribnica 4:1

Jagodno – Čička Poljana 0:1

Drnek – Bukevje 1:0

Kuče – Okuje 5:0

Novo Čiče – Turopolje 3:0

Rakitovec – Veleševec 2:1

Vukovina – Gornje Podotočje 2:1

Na čelu tablice su Kuče i Buševec sa po 9 bodova, slijede ih Vukovina i Novo Čiče sa po 7, dok su na začelju Jagodno, Bukevje i Veleševec bez bodova.

Malonogometna uzbuđenja u Turopolju i Posavini nastavljaju se sljedeće subote, 26. lipnja 2021. godine odigravanjem Kupa MNL TiP, a domaćin je Kuče. Početak je u 11.00 sati, a parove ćemo objaviti u najavi vikenda.

MNL TiP, 3. kolo, Čička Poljana, Vukovina – G. Podotočje 2:1, detalj s utakmice. Foto: Zoran Smrekar

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever