ZORAN SMREKAR, voditelj Malonogometne lige Turopolja i Posavine: U Kupu nema favorita

Uoči sutrašnjeg Kupa Malonogometne lige Turopolja i Posavine porazgovarali smo s voditeljem Zoranom Smrekarom
DSC_8982

Nakon što su odrađene tri ligaške runde, pred momčadima Malonogometne lige Turopolja i Posavine sutra od 11 sati je natjecanje Kupa.

-Nastavljamo dalje usprkos paklenim vrućinama. Čeka nas Kup koji je uvijek nepredvidljiv, jer u Kupu nikada nema favorita. Naslov brani Kuče, a ukoliko osvoje naslov, pripast će im i trofej u trajno vlasništvu, budući da bi imali tri naslova u nizu- u najavi Kupa će voditelj Malonogometne lige Turopolja i Posavine Zoran Smrekar.

Finalna utakmica je u 20,30 sati, a proglašenje najboljih trebao bi uveličati i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Inače, nakon tri odrađena ligaška kola u vodstvu su Kuče i Buševec predvođen prvim strijelcem Marijem Stuparićem koji imaju po 9 bodova.

-Favoriti su iskočili. Kuče dolazi u respektabilnom sastavu koji je pokazao svoje pravo lice, kao i Buševec kojeg predvodi Mario Stuparić. U krug favorita izdvojio bih još Vukovinu- kaže nam Smrekar pa nastavlja.

-Pravci su u tri kola doživjeli dva poraza, jer dolaze s manjim brojem igrača pa se to osjeti i na rezultatima- ističe voditelj lige, kojeg naročito raduju sve kvalitetnije utakmice.

-S obzirom na nesnosne vrućine možemo biti zadovoljni kvalitetom. Moram priznati kako su puno kvalitetnije i uzbudljivije utakmice koje se igraju u kasnijim terminima- zaključio je razgovor voditelj Malonogometne lige Turopolja i Posavine Zoran Smrekar.

Grad
Hrvatska
Intervju
Općina
Orle
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija