Novosti Sport Događanja

Grad osigurao besplatne radne bilježnice za velikogoričke osnovnoškolce

29.06.2021. / Maja Peranić

Grad Velika Gorica u idućoj će školskoj godini financirati nabavku radnih bilježnica za učenike osnovnih škola s područja Velike Gorice. Podsjetimo, prošle godine to nije bio slučaj već su besplatni bili samo udžbenici za koje su sredstva osigurana u Državnom proračunu, dok su radne bilježnice velikogorički osnovnoškolci nabavljali sami. Zbog brojnih upita roditelja, iz Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport stigla je obavijest da su sredstva za njih osigurana u Gradskom proračunu za 2021.godinu.

-Radi većeg broja upita roditelja učenika osnovnih škola Grada Velike Gorice, obavještavamo vas da su, kao što je to u više navrata najavljivao gradonačelnik Krešimir Ačkar, u Proračunu Grada Velike Gorice za 2021. godinu planirana sredstva za radne bilježnice, koje će se nabaviti putem škola i dočekati učenike na početku školske godine 2021/2022.- izvijestio je privremeni pročelnik Neven Topolnjak.

Što se tiče samih udžbenika za školsku godinu 2021./22. oni će također biti besplatni svim osnovnoškolcima jer ih je i ove godine osigurala Država.

Podijeli