Novosti Sport Događanja

Kod lopova uhvaćenog u Podbrežnici pronađen alat, policija moli građane da se jave ako su bili žrtve krađa

02.07.2021. / Petar Brnada

Policijska postaja Velika Gorica nastavila je kriminalističko istraživanje vezano uz kazneno djelo krađe alata iz kombi vozila koje se u naselju Podbrežnica dogodila 22. lipnja.

Kako navode, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 22. lipnja iza ponoći u Šibenskoj ulici, s unaprijed stvorenom namjerom da tuđu pokretnu stvar oduzme drugome i s ciljem da ju protupravno prisvoji, prišao parkiranom teretnom vozilu marke Mercedes Sprinter vlasništvo 60-godišnjaka te prikladnim alatom prerezao kabel s kojim je bila osigurana cerada na teretnom prostoru, bez da je išta uspio otuđiti, dao u bijeg.

Uočen od strane građana, zadržan je do dolaska policijskih službenika koji su ga uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Iz PP Velika Gorica sada pozivaju građane s užeg područja grada, a poglavito naselja Podbrežnica da ukoliko su u zadnjih 2-3 tjedna ili kroz mjesec dana bili žrtve krađe u kojima je predmet bio alat, da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica da policijski službenici provjere je li njihov ukradeni alat među „artiklima“ pronađenima kod uhvaćenog lopova.

-Ukoliko su građani imali krađe alata iz kombija, automobila, šupa i garaža, a poglavito ako se nalaze na području naselju Podbrežnica molimo ih da se jave u policijsku postaju kako bismo utvrdili je li taj njihov alat među oduzetim alatom, a s obzirom da smo tijekom istraživanja oduzeli nešto alata za kojega se definitivno sumnja da potiče od izvršenja kaznenog djela-kažu iz velikogoričke policije.

Podijeli