Novosti Sport Događanja

Napreduje izgradnja Edukativno turističkog centra u Novom Čiču

02.07.2021. / Maja Peranić

Nastavljeni su radovi na Edukativno turističkom centru Novo Čiče te bi, prema najavama, do kraja listopada izgradnja centra trebala biti dovršena. Riječ je o projektu koji će, nakon što se uredi i unutrašnjost novoizgrađenog centra, i u ovom segmentu upotpuniti već doista sadržajima bogato Etno naselje Novo Čiče.

-Zahvaljujemo Gradu Velikoj Gorici na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom koji je prepoznao važnost gradnje centra, a na nama je da opravdamo ulaganja u centar te osmislimo programe i sadržaje. Hvala i svim koji su od početka stajali uz ovaj projekt MO Novo Čiče te svim članovima KUD-a "ČIČE" Novo Čiče-poručio je predsjednik KUD-a Stipo Duvnjak.

Podsjetimo, edukativni centar smjestit će se u Etno naselju Novo Čiče, središtu mjesta, gdje je srušena stara neupotrebljiva građevina iz 1897. godine. Radove financira Grad Velika Gorica, a vrijedni su 650 000 kuna.

Galerija slika

Napreduje izgradnja Edukativno turističkog centra u Novom Čiču Napreduje izgradnja Edukativno turističkog centra u Novom Čiču Napreduje izgradnja Edukativno turističkog centra u Novom Čiču Napreduje izgradnja Edukativno turističkog centra u Novom Čiču

Podijeli