Novosti Sport Događanja

MNL Turopolja i Posavine bliži se polovici natjecanja: U subotu se igra u Lazini, u nedjelju je domaćin Drnek

09.07.2021. / Damir Žbulj

Nakon samo tri tjedna od početka Malonogometna liga Turopolja i Posavine bliži se kraj prvog dijela natjecanja, a odigran je i Kup.

U subotu i nedjelju igraju se utakmice šestog i sedmog kola, prvo je domaćin Lazina Čička, a onda se malonogometna karavana seli u Drnek, na desnoj obali Save, na 'stadionu' Pod dva oreja.

Na vrhu ljestvice su Kučani, koji u subotu od 15 sati na otvaranju programa igraju dvoboj s domaćinom. Pet pobjeda u prvih pet kola ima i Buševec, koji će igrati posljednju utakmicu dana protiv Mraclina. Veliki okršaj zakazan je za 19.40 sati.

Čička Poljana i Gornje Podotočje na teren izlaze i 15.40 sati, nakon njih igraju Okuje i Vukovina, koja je u prvih pet kola upisala četiri pobjede i tek jedan remi. Isti učinak ima i Novo Čiče, kojem je od 17 sati protivnik Bukevje. Veleševec od 17.40 sati igra protiv Turopolja, a branitelj naslova ima tek jednu pobjedu i čak četiri poraza.

Ribnica je favorit protiv Jagodnog (18.20 sati), a interesantno bi moglo biti u dvoboju Rakitovca i Drnka, koji će u nedjelju dočekati ekipe u sedmom kolu.

U Lazini se sprema i dobra zabava, a od 18 sati 'prašit' će grupa Viking.

Na vrhu ljestvice Turopoljsko-posavske lige Kuče i Buševec imaju maksimalan učinak, a Vukovina i Novo Čiče imaju dva boda manje. Mraclin je s četiri pobjede i porazom na 12 osvojenih bodova, a slijede Ribnica (9), Gornje Podotočje i Drnek (7), Lazina i Čička Poljana (6), Turopolje, Rakitovec i Bukevje (3), Okuje (2) i Jagodno (1) su jedine dvije ekipe koje još nemaju pobjedu.

 

Podijeli