in

Malonogometna liga Turopolja i Posavine ovog vikenda gostuje u Novom Čiču i Okuju

Domaćin u subotu je Jagodno, a u nedjelju Okuje

MNL TiP, 7. kolo, Drnek, Jagodno - Lazina Čička 2:2, detal s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V'Gradu

Radni tjedan je proletio vrlo brzo i već nas očekuju malonogometna uzbuđenja na Malonogometnoj ligi Turopolja i Posavine, odigravanjem utakmica 8. i 9. kola. Subotnji domaćin je Jagodno, ali na igralištu NK Dinamo Hidrela u Novom Čiči, dok je u nedjelju domaćin Okuje, mjesto koje svakako zaslužuje ovakav jedan događaj i dobro je da su se uključili u natjecanje MNL TiP. Nekada davno u Okuju je djelovao i nogometni klub pod imenom Torpedo, ali već blizu 30-ak godina klub ne postoji. Iz tog razloga vjerujemo da će se u nedjelju u Okuju okupiti popriličan broj ljubitelja nogometa i uživati u majstorijama majstora malog nogometa.

MNL TiP, 7. kolo, Drnek, detalj s utakmice Veleševec – Buševec 4:2. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

No, krenimo redom. Osmo kolo igra se u subotu u Novom Čiču, a najzanimljiviji par svakako je Kuče – Mraclin. Kuče je trenutno vodeća ekipa poretka MNL TiP, bez poraza, dok je Mraclin trenutno na 6. poziciji sa 6 bodova zaostatka. Mraclin bi eventualnom pobjedom zaustavio Kuče, ali bi i sam došao na 3 boda zaostatka za Kučanima čime bi prvenstvo napravio zanimljivijim. Ostale parove i vrijeme odigravanja možete vidjeti na plakatu.

MNL TiP, najava 8. kola, Novo Čiče

U nedjelju se igra u Okuju, kako smo već i napomenuli. I ovdje je najzanimljiviji susret koji se igra u 15.40 sati, između (opet) Kuča i Buševca. Dugo su ove dvije ekipe bile bez poraza, sve dok Buševec nije iznenađujuće izgubio od “plutajuće mine” Veleševca, prošle nedjelje u Drnku. Vjerujem da je ekipa Stuparić, Zagorec&Co izvukla pouke iz ovog susreta i očekuje se dobra utakmica u Okujama. Izgleda da je ovaj vikend jedan od odlučujućih za ekipu Kuča, jer igraju protiv 2 od 4 glavna konkurenta za naslov. Preostala dva, Vukovina i Novo Čiče na rasporedu su u kasnijim kolima.

Parove i satnicu u Okuju možete vidjeti na plakatu, a očekuje se i živa glazba. Nadajmo se samo da vrijeme neće biti loše ni u subotu ni u nedjelju i da neće pokvariti malonogometna druženja MNL TiP.

MNL TiP, 9. kolo, Okuje

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever