in

NK Lomnica počela s pripremama za narednu sezonu

Stjepan Deverić okupio igrače Lomnice i započeo s pripremama

U ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine, trener NK Lomnice Stjepan Deverić sazvao je igrače i započeo pripreme za narednu sezonu u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi. Na prvu prozivku i trening odazvalo se 17 igrača.

NK Lomnica počela s pripremama. Izvor: NK Lomnica

Trener NK Lomnice, legendarni Stjepan Štef Deverić, na početku je rekao:

Zadovoljan sam odazivom igrača na prvu prozivku, a krenuli smo malo ranije od ostalih klubova s obzirom da se radi o amaterima, dečki rade, dio njih još nije bio na odmoru, tako da mi je cilj dovesti ih u dobru fizičku pripremljenost do početka prvenstva. Trenirat ćemo 4-5 puta tjedno, imamo dogovorene utakmice do početka prvenstva (Buna i Zelengaj), a sudjelovat ćemo i na turnirima u Odranskom Obrežu i susjednoj Gornjoj Lomnici. Vjerujem u uspjeh u želji osvježavanja ekipe i podizanja konkurentnosti u JŽNL naredne sezone, a siguran sam u popravljanje lošeg dojma iz proljetne polusezone. Vjerujem da će igrači koji su došli u klub biti pojačanje i da ćemo s njima uspjeti ostvariti plasman u gornjem dijelu tablice.

Stjepan Štef Deverić na prvom treningu NK Lomnice. Izvor: NK Lomnica

Inače, u NK Lomnicu su došli Hrvoje Skupnjak (Zelina), Zvonimir Čizmadija (Kurilovec), Karlo Arbanas, Ivan Petrović, Ivan Drmić (domaći dečki, povratnici u ekipu) te Valentin Borković (Odra) te Leonardo Mostarlić (Lukavec).

A iz osobnih razloga Marin Ćurić je prestao igrati nogomet, dok su svi ostali igrači ostali u klubu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever