Novosti Sport Događanja

Akcijske večeri u Kinu Gorica: Pogledajte film „Metak i milkshake” ili avanturu „Snake Eyes: G.I. Joe početak”

22.07.2021. / Maja Peranić

Program Kina Gorica narednih večeri donosi dva filma za zaljubljenike akcijskih žanrova. U jednom od njih glavni junak pokušava doznati tko je ubojica njegova oca, dok će se drugi baviti nedoumicama mlade junakinje odgojene u elitnoj organizaciji profesionalnih ubojica.

Riječ je o akcijskoj avanturi SNAKE EYES: G. I. JOE POČETAK, redatelja Roberta Schwentkea. U glavnim su ulogama Henry Golding, Samara Weaving i Úrsula Corberó.

Snake Eyes, tihi komandos i jedan od fanovima najdražih likova G. I. Joe franšize dolazi u svom solo, spin-off filmu! U samostalnom filmu će tražiti ubojicu svog oca. Snake radi za Cobru, i pristaje na krađu svetog dragulja Arashikagea u zamjenu za informacije o ubojici svog oca. Međutim, njegova je odanost na kušnji kada Cobrina istinska namjera dođe u fokus i on tada počne propitivati svoju misiju osvete.

Film će biti prikazan od četvrtka, 22. do nedjelje 25. srpnja s početkom u 19 sati, dok vas u kasnijem terminu od 21,15 očekuje akcijski film METAK I MILKSHAKE.

Režiju potpisuje Navot Papushado, a glume Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett, Paul Giamatti.
Sam (Karen Gillan) je bila dvanaestogodišnja djevojčica u trenutku kada ju je njezina majka, elitna profesionalna ubojica, bila prisiljena napustiti. Sam je odgojila nemilosrdna kriminalna organizacija, The Firm, za koju je njezina majka radila. Sada, petnaest godina kasnije, Sam slijedi majčine stope. No kada visokorizičan posao krene po zlu suočena je s odabirom, lojalnost organizaciji ili zaštita nevine osmogodišnjakinje Emily…

Ulaznice za oba filma možete kupiti na blagajni POUVG-a ili online.

Podijeli