in

Nogometaši Poleta iz Buševca, člana JŽNL krenuli s pripremama

Mario Paviša okupio igrače i započeo pripreme za prvenstvo u JŽNL

Član Jedinstvene županijske lige NK Polet iz Buševca krenuo je s pripremama za novu, 2021./2022. natjecateljsku sezonu u JŽNL, ligi u kojoj Polet već godinama tradicionalno igra dobro i završava prvenstva u gornjem dijelu tablice.

Već smo pisali da je novi-stari trener Poleta Mario Paviša, koji se nakon 10 mjeseci vratio na poznatu mu klupu, klupu trenera Poleta iz Buševca.

Vedran Katulić, tajnik i Mario Paviša, trener NK Poleta iz Buševca. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

U ugodnom razgovoru prije početka prve prozivke na Zvrniku, Mario Paviša mi je rekao:

“Prošle sezone negdje u rujnu, došlo je do mog odlaska iz Poleta jer smo imali seriju lošijih rezultata i poraza, pa sam smatrao da ekipu treba “probuditi”, a odlazak trenera uvijek donese nekakav šok u ekipu, uglavnom pozitivan, pa sam odlučio otići. Ali, trenerski su putovi nedokučivi i evo me opet ovdje, na starom mjestu i mogu reći da mi je drago što sam se vratio. Igrače uglavnom poznajem, svega su dvojica za sad otišli, a ovi koji su došli u sinergiji s ostalim igračima Poleta daju mi za pravo smatrati da smo spremni za novi iskorak, za osvajanje JŽNL.

Planiramo imati 5-6 aktivnosti tjedno, a sve ćemo odraditi na terenima na Zvrniku. Dogovorene su i prijateljske utakmice protiv Mraclina, Posavca, Kupe, Gradića i Turopolja, te vjerujem da ćemo biti spremni za početak prvenstva 29. kolovoza kada na Zvrniku dočekujemo NK Slogu iz Križa.”

Tajnik Poleta, gospodin Vedran Katulić, rekao je da je prijelazni rok još uvijek u tijeku, da se vode pregovori s još nekim igračima koji bi bili prava pojačanja kluba, a sve to potvrđuje da je razmišljanje trenera Maria Paviše u redu i da je klub spreman na taj iskorak u ligu više.

NK Polet Buševec, početak priprema. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

A igrači koji su na raspolaganju treneru Paviši su:

Bradić, Culović i Marko Katulić (vratari), Ban, Bačan, Brajković, Bobesić M., Janječić, Jušić, Kovačević, Klasnić, Matušin, Mikulić, Pejak, Rožić, Stuparić, Sučić, Šestak, Tičarić i Zagorec.

U Polet su došli Marko Župetić iz NK Gradića, Radovanović Matej iz NK Kurilovca, te se nakon godinu dana iz NK Turopolja vratio i Matej Robić.

Otišli su braća Klafurić, Marko i Ivan.

Prvi trening odradilo je 13 igrača jer dio igrača još je na moru, a neki su bili spriječeni poslovnim obvezama.

NK Polet Buševec, prvi trening. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Tako je u ponedjeljak bilo na Zvrniku, u Buševcu. Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti sreću igračima, treneru i upravi Poleta u novoj sezoni JŽNL.

NK Polet Buševec, ŠRC Zvrnik. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever