in

Malonogometna liga Turopolja i Posavine u Rakitovcu i Leknenom

Rakitovec je domaćin 12. kola u subotu, a Bukevje 13. kola u nedjelju u Leknenom

Ulazimo u samu završnicu natjecanja Malonogometne lige Turopolja i Posavine i do kraja ostala su još svega 4 kola. Situacija na vrhu tablice vrlo je zanimljiva, četiri ekipe još su u igri za prvaka i u ova preostala 4 kola bit će vrlo zanimljivih susreta.

MNL TiP, 11. kolo, Rakitovec – Gornje Podotočje 3:4, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

No, krenimo sa subotom. Po prvi puta otkako se igra MNL TiP, Rakitovec je domaćin. Igrat će se na asfaltiranom terenu, iza zgrade Područne škole Rakitovec, a odmarati u hladu zaštićenog stogodišnjeg hrasta. Teren je osvježen novim linijama, a okoliš je uređen dobrovoljnim radom mladih snaga Rakitovca.

Čast da otvore subotnje kolo pripada upravo domaćinu i prvom susjedu, Turopolju. Susjedski derbi gdje će detalji presuditi. Drugu utakmicu igra Ribnica protiv Okuja koje je u naletu s dvije pobjede, upravo suprotno od Ribnice koja ima dva poraza za redom. Stoga prednost ide Okuju.

Treći susret je susret dviju ekipa Čičkih – Lazina i Poljane. Poljana ima veće izglede za pobjedu.

Nakon tog susreta na redu su dva derbija, najprije Mraclin igra protiv mlade ekipe Gornjeg Podotočja, a ovisno o kompletnosti ekipa, rezultat može otići na jednu ili drugu stranu. Nakon njih nastupaju Buševec i Vukovina, susret trećeg i drugog na tablici. Vukovina je u naletu, ali ni Buševec nije u lošoj poziciji. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti Stuparića, Zagorca i druge protiv Matkovića, Matića, možda Nikića i drugih, a u slučaju pobjede Vukovine, Buševec će zaostati za prvim 6 bodova…

U posavskom derbiju susreću se Veleševec i Bukevje, gdje je Karlović i ekipa u prednosti, isto kao i Novo Čiče protiv Drnka ili Kuče protiv Jagodnog u preostala dva susreta do kraja dana.

A kad završi natjecateljski dio, nastupa glazbeni sastav Exotic band.

MNL TiP, 12. kolo, Rakitovec

U nedjelju karavana seli u Lekneno, a domaćin je Bukevje. Kolo je 13., a kome će taj broj donijeti sreću, vidjet ćemo na kraju dana.

MNL TiP, 11. kolo, Vukovina – Mraclin 2:1, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Kolo otvaraju domaćin Bukevje i Ribnica, gdje je po dosadašnjim rezultatima favorit Ribnica, ali nikad se ne zna. Druga utakmica je derbi, sastaju se Kuče i Novo Čiče. Novo Čiče zaustavilo je Kuče u kup natjecanju u Kučama, a hoće li i u nedjelju biti na toj razini, vidjet ćemo. Svakako jedna zanimljiva utakmica. Vukovina dočekuje Drnek i tu ne bi smjelo biti problema za Vukovince. Gornje Podotočje nakon toga igra protiv Buševca, a pobjeda Podotočana smanjila bi šanse Buševca za naslov na minimum. Isto nas čeka zanimljiva utakmica. Turopolje i Mraclin su sljedeći par, Mraclin igra bolje od Turopolja, ali puno ovisi i o Šejiću i njegovom (ne)igranju za Turopolje. Jagodno i Veleševec se susreću u derbiju začelja, Veleševec ima veće šanse za pobjedu. Čička Poljana ne bi trebala imati većih problema protiv Rakitovca (pogotovo ako treće poluvrijeme u Rakitovcu potraje malo duže!). Za kraj dana, igraju Okuje i Čička Lazina za što bolji plasman u sredini tablice, Okuje je u naletu i bliže je pobjedi.

MNL TiP, 13. kolo, Lekneno

U svakom slučaju, očekuje nas nekoliko zbilja zanimljivih utakmica, ali i dobra ponuda jela i osvježavajućih napitaka, puno druženja i opuštanja od svakodnevnih poslova.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever