U Zagrebu dočekana braća Sinković i Damir Martin

Uz zlatnu braću Valenta i Martina Sinkovića te brončanog Damira Martina u Hrvatsku se vratila i judo reprezentacija
doček olimpijaca Grad Zagreb

U zagrebačkoj zračnoj luci dr. Franjo Tuđman jutros su stigli hrvatski olimpijci. Tim povodom im je organiziran svečani doček na kojem je medaljaše – zlatnu braću Valenta i Martina Sinkovića te Damira Martina, koji je osvojio broncu, između ostalih visokih uzvanika dočekao i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević. Uz veslače u Zagreb je sletjela i judo reprezentacija na čelu s Barbarom Matić, Karlom Prodan te Ivanom Maranić.

Dočeku su prisustvovali i izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Željko Jovanović, izaslanik ministrice turizma i sporta Republike Hrvatske Tomislav Družak, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Ivan Ćelić te glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač. 
 
– Svaka čast cure na rezultatima i borbi. Čestitke braći Sinković. Ovo su njihove treće Olimpijske igre, tri različite discipline i dva zlata. Radi se povijesnom trenutku u hrvatskom sportu, dečki ponosan sam na vas. Također svaka čast Damiru Martinu, vratiti se nakon ozljede i ostvariti ovakav rezultat zaista je nevjerojatno, zaključio je gradonačelnik Tomašević.

Grad
Grad Zagreb
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija