Novosti Sport Događanja

FOTO Uređuju se sportski objekti i igrališta u Obrezini, Turopolju, Vukovini, Dubrancu…

14.08.2021. / Petar Brnada

Uz cageball igralište u Podbrežnici gdje su radovi ušli u samu završnu fazu, i u drugim gradskim naseljima intenzivno se radi na poboljšanju sportske infrastrukture.

Aktivno uređenje sportskih objekata i igrališta prati i gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je obišao naselja u kojima se izvode radovi.

-Obišli smo radove u Obrezini i Turopolju, u Vukovini se postavlja umjetna trava, u Podbrežnici dovršava cageball igralište, u Kosnici je postavljen kontejner uz nogometno igralište, a u Dubrancu je sve spremno za utakmice Breške lige- rekao je gradonačelnik Ačkar.

Galerija slika

FOTO Uređuju se sportski objekti i igrališta u Obrezini, Turopolju, Vukovini, Dubrancu… FOTO Uređuju se sportski objekti i igrališta u Obrezini, Turopolju, Vukovini, Dubrancu… FOTO Uređuju se sportski objekti i igrališta u Obrezini, Turopolju, Vukovini, Dubrancu… FOTO Uređuju se sportski objekti i igrališta u Obrezini, Turopolju, Vukovini, Dubrancu… FOTO Uređuju se sportski objekti i igrališta u Obrezini, Turopolju, Vukovini, Dubrancu…

Podijeli