ILOVAČA JE SPREMNA: Završnica Breške lige uz Lotos band

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica stigla je do svoga kraja
DSC_1907

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica stigla je do svoga kraja. Posljednja stanica dvomjesečnog “loptanja” je Dubranec i tamošnja Ilovača. Ove godine završno kolo odigrat će se na novoasfaltiranom igralištu iza Društvenog doma, gdje od 18 sati slijedi zabava uz Lotos band.

Domaćini su spremni za zadnji čin lige, u kojoj pobjednički trofej u Dubranec ponovno dolazi nakon 2015. godine. Na tronu Ilovača zamjenjuje Gornju Opatiju, koja je posljednjih godinu dana s ponosom nosila epitet najbolje breške momčadi.

Osim prvaka, preostala dva mjesta na pobjedničkom postolju još uvijek nisu poznata; s malom prednošću u posljednjih trideset minuta ulaze Kravarsko i Lučelnica koji imaju po bod više od Šiljakovine, koja je na četvrtom mjestu, te joj ostaje nada da će njezini konkurenti kiksati, a oni pobjedom doći barem do utješne nagrade.

Nogometna uzbuđenja u Dubrancu počinju u 15 sati, a u posljednjem kolu igraju; Gornji Hruševec-Pokupsko, Kozjača-Šiljakovina, Gornja Opatija-Opatija, Markuševec-Donji Hruševec, Lijevi Štefanki-Dubranec, Mala Buna-Gladovec, Lučelnica-Velika Buna i Kravarsko-Strezojevo.

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Kravarsko
Općina
Pokupsko
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija