Novosti Sport Događanja

Pijana 25-godišnjakinja vozila Bukevjem i sletjela s ceste, lakše je ozlijeđena

16.08.2021. / Maja Peranić

Prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba dogodila se sinoć oko 23 sata u Bukevju. Riječ je o mladoj vozačici koja je vozilom upravljala pod utjecajem alkohola, a izmjereno joj je 1,15 promila.

-Jučer, 15. kolovoza oko 23 sata, 25-godišnjakinja sudjelovala u prometnoj nesreći u mjestu Bukevje gdje je sletjela vozilom s kolnika kojom prilikom je lakše ozlijeđena. Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola od 1,15 g/kg-izvijestila je policija.

Ova 25-godišnjakinja jedna je od nekoliko „rekordera u promilima” protekloga vikenda. Uz nju, na postajnom području PU Zagrebačke, tijekom pojačane akcije nadzora prometa, utvrđeno je još 30 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Ukupno je tijekom vikenda utvrđeno 414 prometnih prekršaja, a osim alkoholiziranih, bilo je 190 prekršaja nepropisne brzine, 44 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, 20 prekršaja nepropisne uporabe mobitela, dva prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava, dva pod zabranom, tri prekršaja upravljanja neregistriranim ili tehnički neispravnim vozilom i 122 ostalih prekršaja na području Zagreba i Zagrebačke županije.

(foto: ilustracija)

Podijeli