Novosti Sport Događanja

Brazilac Da Cruz s dva pogotka donio novu pobjedu juniorima, počela pretprodaja ulaznica za dolazak Klafa i njegovih Farmaceuta

18.08.2021. / Damir Žbulj

Nakon sjajnog otvarana sezone protiv riječkog Orijenta i povijesne prvoligaške pobjede, juniori Gorice nastavili su u istom ritmu i kod Sesveta.

Ponovno je predvodio mladi Brazilac Caio da Cruz, koji je u otvaranju utakmice iskoristio veliku pogrešku domaćeg vratara, dok je za konačnih 1:2 zabio odmah nakon što su Goričani primili gol za izjednačenje, 20-ak minuta prije kraja. Bila je to sjajna individualna akcija i ako brazilski napadač ovako nastavi uskoro bismo ga mogli gledati i u seniorskoj momčadi.

Gorica je i dalje na vrhu ljestvice juniorskog prvenstva s maksimalnim učinkom, no, veliki ispit za ekipu Svena Rajića bit će u nedjelju doma protiv Osijeka.

HNK GORICA juniori: Faruk Dalipagić, Luka Tepšić, Dominik Quni, Antonijo Vujičić (Nikola Ciprić 46'), Dario Banić (Matija Carl 59'), Matija Frković (Luka Brlek 70'), David Sim (Vinko Skrbin 79'), Luka Brandić (Noa Ribarić 20'), Mario Matković, Caio da Cruz, Patrik Jug. Klupa: Filip Smolčić (V), Ivan Kotrman. Trener: Sven Rajić.

Počela je pretprodaja ulaznica za gostovanje Slaven Belupa na Gradskom stadionu u petom kolu HT Prve lige, koje se igra u subotu od 18.55 sati. 

Nakon pet kola Goričani imaju dvije pobjede i tri poraza te se sa šest bodova nalaze na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. Farmaceuti pod vodstvom Kurilovčanina Deana Klafurića imaju bod manje, a nakon što su u prvom kolu priredili senzaciju i slavili na Maksimiru, izgubili su od Lokomotive, remizirali su s Osijekom i Šibenikom, dok su u prošlom kolu poraženi kod Hajduka.

 

Cijene ulaznica u pretprodaji (do subote u 10 sati):

Sektori  A2 i B2 - 30 kuna
Sektori  A3 i B3 - 20 kuna
Sektori  A1, B1, C1 i C2 - nisu u prodaji

Cijene ulaznica na dan utakmice (u subotu nakon 10 sati):

Sektori  A1, A2, B1 i B2 - 40 kuna
Sektori  A3 i B3 - 30 kuna
Sektori  C1 i C2 - nisu u prodaji

Sektori Loža Turopolje, Loža Gorica i VIP A i B nisu u prodaji.

Ulaznice se online mogu kupiti na ulaznice.hr do subote u 16.55 sati.

Blagajne će ispod zapadne tribine biti otvorene dva sata prije utakmice.

*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

 

(Foto: Nogometna škola HNK Gorica)

 

 

 

Podijeli