Novosti Sport Događanja

FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup

19.08.2021. / Petar Brnada

U sklopu projekta aglomeracije Velika Gorica u tijeku su radovi na asfaltiranju ulica u naselju Staro Čiče. Novi asfalt dobila je glavna ulica Starog Čiča, Ulica Jurja Habdelića, koja je asfaltirana sa svim svojim odvojcima, a novo ruho dobila je i Šenoina ulica.

-Glavna ulica Starog Čiča je Ulica Jurja Habdelića koja je asfaltirana sa svojim odvojcima. Ima još nekih dorada, naravno, ali ona je u potpunosti asfaltirana od dječjeg igrališta osim malog dijela prema Šenoinoj ulici gdje je ostalo još 50-ak metara. Možemo reći da je stari dio sela asfaltiran- rekao nam je predsjednik Mjesnog odbora Staro Čiče, Marijan Plodinec.

Prema predsjednikovim riječima, najkritičnija ulica sada je Ulica Seljine brigade duž koje je kopan vod prema Novom Čiču. Čeka se povratak izvođača na gradilište jer je sve zastalo za vrijeme godišnjih odmora.

-Najveći problem je Ulica Seljine brigade. Ta ulica je najgora za sada iz razloga što je najprometnija jer se njome odvija promet Vukovina-Novo Čiče i dalje. Uz Seljine brigade planira se postaviti nogostup što donosi sa sobom dodatne radove, odnosno povećava obim posla- otkrio je Plodinec.

Uz spomenutu ulicu preostalo je asfaltom prekriti i Velikogoričku ulicu, a u Mjesnom odboru za sada su zadovoljni izvedenim radovima na području naselja.

-Možemo biti zadovoljni jer su se dečki potrudili. Gdje je bilo manjih pogrešaka ispravili su ih, tako da možemo biti zadovoljni s poslom- zaključio je Plodinec.

Galerija slika

FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup FOTO: Asfaltiran stari dio Starog Čiča, „trn u oku“ Ulica Seljine brigade koja će dobiti nogostup

Podijeli