Novosti Sport Događanja

"Muzicirajte s nama": Počinju prijave za jesenski upisni rok Umjetničke škole Franje Lučića

19.08.2021. / Maja Peranić

Umjetnička škola Franje Lučića u Velikoj Gorici obavještava da 21. kolovoza u 12 sati na mrežnim stranicama Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISPuSŠ): www.upisi.hr počinju prijava u sustav i prijave obrazovnih programa za pripremno glazbeno obrazovanje: pjevanje i teorija glazbe.

Prijave u sustav i prijave obrazovnih programa završavaju 24. kolovoza, a prijemni ispit (dodatna provjera) održat će se 25. kolovoza.

-Podsjećamo da se za upis u 1. pripremni razred pjevanja mogu prijaviti djevojke od 13 do 20 godina, mladići do 22 godine, dok je za teoriju glazbe dobna granica do 15 godina starosti. Posebno naglašavamo da se svi kandidati koji nisu u školskoj godini 2020./2021. završavali osmi razred općeg osnovnog obrazovanja moraju javiti Školi putem e-pošte ( ured@ss-umjetnicka-flucica-velikagorica.skole.hr ) kako bi im Škola omogućila prijavu u sustav NISPuSŠ-stoji u obavijesti UŠ Franje Lučića.

Informacije o programima školovanja i prijavi u sustav možete naći na internetskim stranicama Umjetničke škole Franje Lučića, a za detaljnije informacije vezano za prijavu javite se na e-poštu Škole ured@ss-umjetnicka-flucica-velikagorica.skole.hr.

Umjetnička škola Franje Lučića u Velikoj Gorici želi dobrodošlicu svim svojim budućim učenicima uz poruku: MUZICIRAJTE S NAMA!

Podijeli