FOTO: Mladost (O) u novu sezonu ušla pobjedom protiv Kupe

Zaslužena pobjeda domaćina
DSC_0986

Mladost i Kupa u lipnju su zatvorili sezonu 1. ŽNL-Istok. Tada su se radovali gosti iz Pokupskog koji su remijem, 1:1 izborili ulazak u Jedinstvenu županijsku ligu, u koju je kasnije ušla i Mladost. Voljom ždrijeba, odlučeno je da se ova dva kluba sastanu i na otvaranju nove sezone. Ovoga puta uspješnija je bila domaća momčad, koja je oslabljene goste, koji su zaigrali s čak šest juniora porazila s 2:0.

Na samom početku utakmice domaća momčad s dva brza pogotka usmjerava tijek utakmice. Pejak u 5. i Periša u 25. minuti riješili su pitanje pobjednika u susretu u kojem je domaća momčad bila dominantnija. Uz dva pogotka, nogometaši Mladosti zapucali su i “penal”, kao i nekoliko izrazitih prilika.

Mlada momčad Kupe odigrala je hrabru i požrtvovnu partiju, a prve bodove igrači trenera Miroslava Lukinića morat će potražiti u srijedu protiv Bregane, dok Mladost gostuje u Križu kod Sloge.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 1. KOLO
NK MLADOST – NK KUPA 2:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Pejak (5), 2:0 Periša (25)
NK MLADOST: Miklec, Hadžiabdić, M.Tadić, Perić, Ivančić, Periša (od 67.Šorša), Pejak (od 61. Bedeković), Kos, Hren, Jelić, Smajić. TRENER: Romano Župetić
NK KUPA: Kušević, D.Brajković, Zlodi (od 46. T.Petković), Šestak (od 46. Grahovac), Vranešić, Sečenj, Belečić (od 78. Turković), Pirša, Šandor, J.Brajković, Klasnić. TRENER: Miroslav Lukinić

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija