Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro utakmice

Problemi za Hrvatsku: Bišćanu zbog ozljeda otpala tri igrača pred borbu za Euro

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.08.2021.
u 18:02

Utakmica s Azerbajdžanom na rasporedu je 2. rujna u Velikoj Gorici, a gostovanje u Finskoj je 7. rujna

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija (U-21) okuplja se za kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom i Finskom za Euro 2023. koje će biti održano u Gruziji i Rumunjskoj, a zbog ozljeda izbornik Igor Bišćan pozvao je tri nova igrača.  

 S prvotnog popisa izbornika Igora Bišćana otpali su Marco Pašalić (zbog mišićne ozljede lijevog bedra) i Mario Vušković (zbog problema sa skakačkim koljenom), kao i Martin Baturina te Marko Bulat, koji će također propustiti rujanske utakmice iz zdravstvenih razloga. Bayernov Josip Stanišić zbog ozljede stopala neće konkurirati za utakmicu s Azerbajdžanom u Velikoj Gorici, ali će se potencijalno priključiti suigračima za gostovanje u Finskoj.

Izbornik Bišćan naknadno je uputio pozive Josipu Mitroviću (Gorica), Gabrielu Vidoviću (Bayern) i Mariju Čuiću (Hajduk).

Utakmica s Azerbajdžanom na rasporedu je 2. rujna u Velikoj Gorici, a gostovanje u Finskoj je 7. rujna.

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Braniči: Boško Šutalo (Verona), David Čolina (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Nikola Soldo (Lokomotiva), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo).

Vezni igrači: Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Adrian Liber (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Josip Mitrović (Gorica), Gabriel Vidović (Bayern), Mario Čuić (Hajduk).

Napadači: Ivan Dolček (Hajduk), Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Ljubičić (Hajduk).
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije