Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Brozović 'golčinom' u finišu dvoboja u Bratislavi donio slavlje Vatrenima!

05.09.2021. / Damir Žbulj

Naš Turopoljac iz Okuja Marcelo Brozović bio je junak slavlja Vatrenih u Slovačkoj! Nakon 0:0 remija u Rusiji i u Bratislavi nije bilo pogodaka, sve do 86. minute...

Ubacio je Lovro Majer, a Brozović je natrčao na odbijenu loptu i fantastičnim volej udarcem pospremio loptu u mrežu [VIDEO]. Bio je to jedan od ljepših i važnijih njegovih golova za Hrvatsku, a bio je i to jedini gol na susretu [VIDEO].

“Čestitke našim igračima na bodovima, ali još veće čestitke zaslužuju zbog energije, borbenosti i upornosti, koje su iskazali tijekom cijele utakmice. To ih je na kraju nagradilo pobjedom. Igrali smo agresivno, borbeno, kompaktno, pokušavali na sve načine postići gol. Nismo uspijevali, ponajviše zbog dobrog, kompaktnog i agresivnog protivnika, ali i zbog zaista očajnog terena, koji je za nas predstavljao veliki problem. Međutim, uzeli smo tri boda, napravili ono po što smo došli u Bratislavu," rekao je nakon dvoboja izbornik Dalić.

Posljednju utakmicu rujanskog dijela kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Hrvatska igra u utorak u Splitu protiv Slovenije.

“Nadam se da ćemo protiv Slovenije uzeti još tri boda i da ćemo u ovom rujanskom dijelu kvalifikacija dobiti ono što smo tražili, pozitivno ozračje i veliki pomak prema naprijed. Evo, pogledajte momčad koja je danas igrala… Svi reprezentativci igraju u svojim klubovima, u formi su, imaju konstantu nastupa. To je bilo jako bitno, mislim da je ova utakmica pravi pokazatelj da smo na pravom putu i nema nikakvog razloga da posustanemo," prenosi hns-cff.hr.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli