Novosti Sport Događanja

Počela nova taekwondo sezona: Isprobajte ovaj olimpijski sport i postanite dio trofejnog TKD Velika Gorica

07.09.2021. / Damir Žbulj

Na velikogoričkoj adresi Andrije Kačića Miošića 22c počela je nova sezona za Taekwondo klub Velika Gorica. Od ponedjeljka 6. rujna krenuli su i upisi u njihovom odlično uređenom trening centru, a svoje dijete možete prijaviti u nekoliko kategorija.

TKD Velika Gorica poziva sve zainteresirane vrtićance, predškolce i školarce da probaju i da budu dio ovog atraktivnog olimpijskog sporta u našem gradu.

Taekwondo vrtić je u terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 18.45 sati, 'Taekwondo škola' iste dane, ali od 19 do 20.15 sati.

Zanimljiva opcija za treninge je i 'Taekwondo rekreacija', za one starije od 16 godina, koja se odvija utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati.

"Postanite dio onog što je klub ostvario u proteklih 11 godina postojanja. Klub koji ima medalje sa Svjetskih i Europskih prvenstava, prvake Hrvatske u svim dobnim kategorijama, klub koji ima preko 50 medalja s državnih prvenstava Hrvatske, preko 50 medalja s inozemnih (Grand Prix) turnira i preko 500 medalja s domaćih hrvatskih turnira," pojasnio je tajnik i glavni trener kluba Igor Matić.

Za sve zainteresirane prvih dva tjedna su besplatna, a to je sasvim dovoljno vremena da zavolite ovaj sport i ostanete u njemu.

Upisati se možete i online, preko QR koda!

 

 

 

 

 

Podijeli