FOTO: Vatrogasac i dalje maksimalan

U sudačkoj nadoknadi pao Dinamo Hidrel
DSC_0281

Prvenstveni start s tri pobjede u Kobiliću se ne pamti unazad posljednjih desetak godina. Nakon što su s uspjehom apsolvirana gostovanja u Rakovcu i Ostrni, Vatrogasac je pred domaćom publikom svladao Dinamo Hidrel. U susjedskom derbiju Vatrogasac je slavio s 2:1 zadržavši stopostotni učinak i prvo mjesto u poretku klubova.

Bolju igru i dominaciju u prvom dijelu Vatrogasac je naplatio pogotkom Damira Matkovića s bijele točke u 34. minuti. U nastavku susreta bolji i opasniji su gosti koji do izjednačenja dolaze u 66. minuti.

I kada se već činilo kako će derbi završiti podjelom bodova, na radost domaćih Browinga ukazao se Ivan Antunović koji je u sudačkoj nadoknadi glavom pogodio za veliko slavlje domaće momčadi i navijača.

1. ŽNL- ISTOK, 3. KOLO
NK VATROGASAC – NK DINAMO HIDREL 2:1 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 D.Matković (34-11m), 1:1 Zorić (66), 2:1 Antunović (90+3)
NK VATROGASAC: Caput, Batinić, Antunović, Muhić, Kontić, Krstanović, Šimek, D.Matković, Klarić (od 61. Čavar), Grilec (od 70. Vuksan), Štefner (od 61. Ivkić). TRENER: Nino Matković
NK DINAMO HIDREL: Filipović, Čurla, Jakovljević (od 25. Slivak), Žugaj, Škrtić (od 81. Musoli), Đuksi (cap.), Balenović (od 88. Stojsavljević), Zorić, Starčević, Kadoić (od 27. Španiček), Hladni. TRENER: –

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija