Novosti Sport Događanja

Odlično odrađen 'Susedgrad Sokol pokal' za TKD Velika Gorica: Ema Kučiš još uvijek je 'u igri' za odlazak na Europsko prvenstvo

22.09.2021. / Damir Žbulj

Taekwondo klub Velika Gorica nastavio je nizati sjajne rezultate i na međunarodnom turniru Susedgrad Sokol pokal, održanom u zagrebačkoj dvorani Sutinska vrela.

Bio je ovo ujedno i drugi 'kriterijski' turnir za odlazak na juniorsko Europsko prvenstvo, a osvojeno je ukupno deset medalja, od čega su dvije bila zlatne te po četiri srebrne i brončane...

Juniorke Ema Kučiš i Sara Habijančić u svojim kategorijama osvojile su srebro i broncu.

"Sara je izgubila u polufinala od protivnice koja je na kraju i osvojila turnir te s tim porazom nažalost više ne konkurira za Europsko prvenstvo dok je Ema porazom u finalu još uvijek u 'igri', a europsku smotru probat će izboriti na zadnjem kriterijskom turniru u listopadu," javio nam je trener i tajnik kluba Igor Matić.

Drugi dio ekipe TKD Velika Gorica nastupio je u konkurenciji kadeta i mlađih kadeta.

Lejla Lea Kajfeš i Marinela Bašković bile su zlatne!

Lana Gavrilov, Jan Becić i Lucijan Kompes osvojili su srebrna odličja, dok su Katarina Bačurin, Dora Habijančić i Nika Bukovac bile brončane.

"Na turniru je nastupilo 320 natjecateljica i natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH, a mi smo sudjelovali s 11 naših članova. Čestitke svima na osvojenim medaljama, bio je ovo odlično odrađen turnir," zaključio je Matić.

 

 

 

Podijeli