Novosti Sport Događanja

Rania Vindiš trostruka prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula

22.09.2021. / Damir Žbulj

Čakovec je ponovno bio domaćin državnoj badmintonskoj završnici, a nakon povijesnih rezultata Jelena Buchberger i njenog osvajanja naslova i seniorske i juniorske prvakinje Hrvatske, Badminton klub Velika Gorica opet je ostvario odlične rezultate!

Fantastična Rania Vindiš postala je trostruka prvakinja Hrvatske u kategoriji do 13 godina, a najbolja je bila i u pojedinačnoj konkurenciji, u parovima s Martom Dvornik iz Splita, a s Lovrom Matovinom iz Koprivnice u mješovitim parovima.

U pojedinačnoj konkurenciji je slavila ispred Lee Burazor iz Dubrovnika, a od nje je bila bolja i u meču za zlato u ženskim parovima. Burazor je igrala s klupskom suigračicom Erikom Konjuh.

U mješovitim parovima Matovina i Vindiš su u finalu dobili Tina Radovanovića i Teu Rebesco (BK Medvedgrad)

Izuzetno talentirana mlada badmintonašica tek ima 12 godina, a osvojila je i brončanu medalju u U17 konkurenciji igračica!

Jelena je ponovno potvrdila svoju klasu i dominaciju i u konkurenciji do 17 godina. Nastupila je u pojedinačnoj konkurenciji i u mješovitim parovima i oko vrata je stavila nove dvije zlatne medalje!

U finalu singla nadigrala je Anu Pranić.

Kompletirala je tako hat-trick naslova prvakinje Hrvatske u sve tri kategorije u kojima je mogla nastupiti (U17, U19 i seniorke).

"Rania i Jelena su igračice koje će našem klubu u budućnosti donijeti pregršt uspjeha," jasna je poruka iz velikogoričkog badmintonskog kluba. 

Galerija slika

Rania Vindiš trostruka U13 prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula Rania Vindiš trostruka U13 prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula Rania Vindiš trostruka U13 prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula Rania Vindiš trostruka U13 prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula Rania Vindiš trostruka U13 prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula Rania Vindiš trostruka U13 prvakinja Hrvatske, Jelena Buchberger 'pomela' badmintonsku konkurenciju i kompletirala 'hat-trick' titula

Podijeli